Rodi

Flexxend altijd op zoek naar juiste match

Menno (r) en Andrik van Flexxend. (Foto: Vincent de Vries/RM)

HEM - Flexxend begon in 2004 als een uitzendbureau - dat toen nog Oost-Holland heette - voor technisch personeel en medisch personeel. Tegenwoordig is Flexxend een technisch gespecialiseerd bureau voor bouw en techniek. "Ons werkgebied breiden wij steeds verder uit", laat Menno van Flexxend weten. "Zo richten we ons nu ook op de zorg - terug naar onze roots - én administratie."

Steeds meer mensen willen part-time of flexibel werken. Bedrijven willen graag een flexibele schil om pieken op te vangen. Menno: "Dit zal in de toekomst steeds verder uitbreiden. De flexwerker is daarbij van grote waarde. Hij of zij kan van bedrijf naar bedrijf overschakelen en heeft daardoor ook altijd werk. En een grote mate van vrijheid. Deze mensen en bedrijven bij elkaar brengen is belangrijk en zal steeds belangrijker worden." De missie van Flexxend is: de beste mensen begeleiden naar de leukste bedrijven; altijd op zoek naar de juiste match. "Daarbij houden we natuurlijk rekening met de wensen van de flexwerker en het bedrijf."
Flexxend richt zich niet alleen op werkzoekenden, maar biedt ook diensten aan die interessant zijn voor zzp'ers. Alle informatie hierover staat op www.hansbeuk.nl. "Hiermee kunnen we alle zorg uit handen nemen van de zzp'er, zodat deze gewoon lekker z'n werk kan doen. Denk aan de boekhouding, urenregistratie, bemiddeling, acquisitie en facturatie. Allemaal werkzaamheden die de professionals van Hans Beuk kunnen verzorgen."
Flexxend biedt diverse banen voor technisch geschoold personeel, maar soms ook banen waarvoor een diploma niet per se nodig is. Zin om te werken en een goede inzet zijn voldoende! Op de website www.flexxend.nl is een overzicht van allerlei vacatures in West-Friesland te vinden.
Flexxend, Hemmerbuurt 149 in Hem. Telefoon: 0228-543987. Meer informatie: www.flexxend.nl.

Artikel geplaatst op zondag 17 september 2017 - 06:00