Rodi

Scootmobielen De Dijk verkoopt 'sociale levens'

Kom eens langs in de showroom en ontdek de legio mogelijkheden bij Scootmobielen De Dijk. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - "Al zes jaar lang zijn wij bij De Dijk bezig met het begrip scootmobiel", aldus het team van De Dijk. "Wij mogen dus best stellen dat we ruim ervaring hebben opgedaan met alles wat er bij komt kijken als u een scootmobiel gaat kopen. Voor veel mensen is dit een grote stap in hun leven. Bij De Dijk begrijpen we dat en daarom zeggen wij vaak dat we geen mindervalide voertuig verkopen, maar: wij verkopen sociale levens. Oftewel u komt de deur weer uit in plaats van binnen moeten blijven omdat het lichaam tegen werkt."


"Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat we samenwerken met de Omring. U komt bij de Omring binnen en ziet daar onze scootmobielen staan. De medewerkers kunnen u uiteraard te woord staan, maar voor de volgende stap kunt u het beste bij ons in de showroom in Enkhuizen komen kijken. U kunt hier voor de deur parkeren en we hebben een groot terrein waar we goed kunnen oefenen op de scootmobiel. Dit alles is geheel vrijblijvend. Wij besteden veel aandacht aan de nazorg als de scootmobiel is gekocht. Dat wil zeggen dat we niet alleen hier bij ons in Enkhuizen 'lessen', maar ook bij u thuis. Zodat u in uw eigen omgeving meester wordt van het apparaat. Dit doen wij zolang dit nodig is."
"Aangezien wij onderdeel zijn van de Dijk BV en samen in het pand zitten met de Renault-dealer, heeft u bij ons ook de mogelijkheid om de auto in te ruilen en daarvoor een scootmobiel bij ons te kopen. Dit maakt ons uniek ten opzichte van andere scootmobieldealers in de buurt. Kortom, legio redenen om eens bij ons te komen kijken in de showroom!"
Scootmobielen De Dijk - De dolfijn 23 (in het pand van de Renault Dealer) - Enkhuizen- 0228-353056

Artikel geplaatst op vrijdag 15 september 2017 - 14:13