Rodi

New Lookx bij Beauty Salon Divera

Divera Hansen: "Naast de prachtige kleuren en mooie pigmentatie, is Lookx make-up een verlengstuk van de dagelijkse huidverzorging." (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Bij Beauty Salon Divera wordt gewerkt met de producten van Lookx. "Lookx is modern, trendy en aantrekkelijk", aldus eigenaresse Divera. "Het is speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw. Lookx is a 'way of living' voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Het is niet op dieren getest en bestaat uit natuurlijke en verzorgende ingrediënten. Lookx is parfumvrij óf de producten bevatten een parfum dat allergeenvrij is."


Ieder seizoen komt Lookx met een nieuwe make-upcollectie en beauty-updates. Divera: "Naast de prachtige kleuren en mooie pigmentatie, is Lookx make-up een verlengstuk van de dagelijkse huidverzorging, door haar caring, anti-aging-eigenschappen. Geen dikke, onnatuurlijke foundations die de huid verstoppen, geen mascara’s die de ogen irriteren, maar producten die het dagelijkse verzorgingsritueel een extra boost geven. Wie wil dat nou niet?"
Beauty Salon Divera is te vinden aan de Van Bleiswijkstraat 68 in Enkhuizen. WhatsApp: 06-52350540. Meer informatie: www.beautysalondivera.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 27 september 2017 - 06:00