Rodi

Perzona bij Enkhuizerbedstede

Bij de Enkhuizerbedstede zijn de op maat gemaakte Perzona-matrassen verkrijgbaar. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Een verkeerd matras is een belangrijke oorzaak van een slechte nachtrust. De Enkhuizerbedstede in Grootebroek kan voor iedereen een matras op maat samenstellen die volledig afgestemd is op iemands wensen. Zo kan iedereen genieten van jarenlang, persoonlijk slaapcomfort.


Dit unieke matras wordt aangemeten met het onderscheidende en gepatenteerde meetsysteem: de MyScan, waarbij een camera een 3D-scan maakt van het lichaam. Dankzij het Tube Layer System wordt het matras voorzien van 10 tot 14 instelbare tubes. De uitslag van de 3D-scan bepaalt de hardheid van de tubes, met tot wel 537.824 variaties. Aangezien het lichaam en de ondersteuningsbehoefte in de loop der jaren kunnen veranderen, is het goed om te weten dat een matras ook mee kan veranderen. De Enkhuizerbedstede biedt een gratis check-up. Er wordt bekeken welke tubes eventueel een andere ondersteuning moeten hebben. Naast het feit dat Perzona voor iedereen een op maat gemaakt matras kan samenstellen, wordt gebruikgemaakt van de beste materialen. Perzona combineert het beste van alle matrassoorten in één matras: het hybride matras. De hybride matrassen kenmerken zich door een optimale drukverlaging en een persoonlijke ondersteuning dankzij het gepatenteerde Tube Layer System. De Legget & Platt Multispring-pocketveren hebben een enorm aanpassingsvermogen die bijdragen aan een ultiem slaapcomfort. Bij aankoop van een matras geldt een '100 dagen omruilgarantie'. Als het matras niet aan de verwachting voldoet, mag het matras binnen 100 dagen omgeruild worden voor een ander Perzona-matras.
De Perzona Individual support-bedbodems zijn speciaal ontwikkeld voor de Perzona-matrassen. In dit innovatieve bedbodem concept sluiten de zeven zones in de bedbodem naadloos aan op de zeven zones van het Perzona-matras, wat zorgt voor een optimale aanvulling in de ondersteuning. Niet alleen een Perzona-matras wordt volledig aan de wensen aangepast, ook het bed kan naar een persoonlijke voorkeur samengesteld worden. Kies zelf een bedbodem, favoriete kleur, stof en designpoten.
Nieuwsgierig geworden naar meer? Kijk op www.deenkhuizerbedstede.nl of kom proef liggen bij de Enkhuizerbedstede en doe de gratis MyScan-meting. Het adres is Nijverheidsweg 13 in Grootebroek. Telefoon: 0228-514242.

Artikel geplaatst op zondag 01 oktober 2017 - 06:00