Rodi

Hoek VT klaar voor toekomst met nieuwe uitstraling

Hoek VT in de oude situatie. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Sander en Claudia namen nog geen 2,5 jaar geleden het stokje over van Ari en Afra Hoek, Hoek VT al jaren een begrip in de regio. In deze jaren werkten zij hard, zowel voor als achter de schermen. "We hebben twee flinke verbouwingen achter de rug", vertelt Sander. "Hoek VT bestaat volgend jaar veertig jaar en in aanloop naar het jubileumjaar vonden we het tijd om onze uitstraling te herzien."


Winkels worden steeds meer een belevingsomgeving. Klanten oriënteren zich beter tegenwoordig. Dit gebeurt grotendeels online. "Onze site geeft een goede indruk van de winkel en ons assortiment. Voor ons als winkelier wordt het steeds belangrijker om de klant zo goed als mogelijk de juiste beleving te laten ervaren. Wij hebben dat hoog in het vaandel staan. Een winkel moet zowel van buiten als van binnen kloppen qua beleving! Door de aanpak van het pand aan de buitenkant zijn we goed op weg, maar we hebben nog talloze ideeën", melden Sander en Claudia. "Maar alles op zijn tijd."

Toekomst

Wie nieuwsgierig is geworden naar de nieuwe uitstraling van de winkel? Iedereen is van harte welkom. "Met onze vakkennis en jarenlange ervaring helpen we u graag verder. Geen tijd om langs te komen? Een afspraak maken buiten de vaste openingstijden behoort tot één van de mogelijkheden. We zijn klaar voor de toekomst!"
Tot ziens bij Hoek VT, Middenweg 4 in Bovenkarspel, tel. 0228-520791. Meer informatie is te vinden op www.hoekvt.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 30 september 2017 - 17:46

Foto's