Rodi

Open huis bij Venhuis

Anne Meester en Gery Besseling voor het pand van Venhuis Communicatie Producties. (Foto: aangeleverd)

HEM - Venhuis Communicatie Producties bestaat veertig jaar. Reden voor het communicatiebureau uit Hem om haar deuren te openen voor publiek. Iedereen is zaterdag 7 oktober welkom voor een kijkje achter de schermen. Van 10.00 tot 14.00 uur worden demonstraties en rondleidingen gehouden op de locatie. Bezoekers worden onder andere getrakteerd op een gratis professionele portretfoto voor op social media.


Eigenaren Gerry Besseling en Anne Meester staan sinds 2012 aan het roer bij Venhuis. “De afgelopen veertig jaar is hier veel veranderd en wij vinden het leuk om iedereen te laten zien wat wij hier allemaal doen. Wij ontwerpen niet alleen, maar printen en drukken ook. Het is echt uniek dat een bedrijf zoveel in eigen huis produceert”, vertelt Gerry. “Van advies en ontwerp tot productie van een nieuwe website, folderlijn of magazine. Klanten kunnen bij ons terecht voor bijna alles op het gebied van communicatie”, voegt Anne toe.
Sinds kort heeft het bedrijf haar eigen fotostudio op de bovenste etage, tijdens de open dag worden bezoekers kosteloos geportretteerd. Ook vinden demonstraties plaats van de verschillende apparaten en machines. Het belooft een leuke dag te worden voor jong en oud.
Altijd al willen weten hoe een logo tot stand komt? Zien hoe een magazine gemaakt wordt? Een gratis portretfoto voor op social media ontvangen? Kom dan naar het open huis van Venhuis Communicatie Producties. Aanmelden is niet nodig.
Venhuis Communicatie Producties - Koggeweg 54 - Hem, tel. 0228-545280 - www.venhuis.nl.

Artikel geplaatst op maandag 02 oktober 2017 - 13:23