Rodi

De Kogge specialist in onderhoud en accessoires

De Kogge monteert op vakkundige wijze een trekhaak op de kampeerauto. Links monteur Kevin Vis, rechts eigenaar Jan Stolp. (Foto: Rodi Media/EH)

HEM - Voor het onderhoud aan camper of caravan is De Kogge in Hem het juiste adres. Dit RDW-erkende bedrijf is gespecialiseerd in het keuren, onderhouden en verzorgen van allerlei reparaties van alle merken kampeerauto's. "De camper is een kostbaar bezit. Om deze in topconditie te houden is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud en reparatie uit te voeren", aldus Jan Stolp, eigenaar van De Kogge.


De Kogge is gespecialiseerd in zowel het auto-technische gedeelte van campers als het kampeergedeelte. "Door de aanschaf van extra zware en grote bruggen kunnen wij ook het onderhoud aan zwaardere kampeerauto's verzorgen. Wij keuren kampeerauto's tot zesduizend kilo." Ook het inbouwen van allerlei accessoires kunnen klanten aan De Kogge overlaten. Denk aan hulp(lucht)veersystemen, dakdragers, zonnepanelen, vloerverwarming, dakluiken, anti-diefstalbeveiliging, Hydraulic Level System, geluiddempende materialen en ook het in- en verbouwen van het interieur.

Trekhaak

Een trekhaak achter de kampeerauto maakt de vakantie nóg leuker en zorgt voor nóg meer mogelijkheden. Jan: "Met een trekhaak kun je bijvoorbeeld fietsen meenemen, maar je kunt 'm ook gebruiken voor een aanhangwagen of boottrailer. Wij monteren de trekhaak op vakkundige wijze op de kampeerauto.' Ten slotte is het goed om te weten dat De Kogge ook een kentekenloket is. "Voor het overschrijven van kentekenbewijzen van alle voertuigen kunnen mensen dus bij ons terecht", besluit Jan.
Kortom; De Kogge zorgt ervoor dat iedere caravan- of camperbezitter altijd veilig en zorgeloos van de vakantie kan genieten. Het bedrijf is te vinden aan de Marktweg 22 in Hem. Telefoon: 0228-593873. Meer informatie: www.dekogge.com.

Artikel geplaatst op zondag 29 oktober 2017 - 06:00