Rodi

Vader en zoon samen onder één dak

Barry en Nick van Enkhuizer Tegels hebben in de bedrijfsruimte van hun vader - Autobedrijf Enkhuizen - een prachtige showroom vol met tegels kunnen verwezenlijken. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ENKHUIZEN - Vanaf nu is iedereen welkom op de Kruitmolen 30 in Enkhuizen. Vader René en zoon Barry zijn er ieder hun eigen bedrijf begonnen onder één dak; de prachtige showroom van Enkhuizer Tegels aan de voorzijde en de veelzijdige werkplaats van Autobedrijf Enkhuizen daarachter.
Met een uitzicht op de toekomst en de bouwbranche die weer aantrekt, zagen Barry en Nick van Enkhuizer Tegels een gat in de markt. Met weinig opties in de omstreken om als klant tegels binnen elk budget te kunnen aanschaffen, besloten ze een eigen zaak te openen. Na vier maanden verbouwen, inrichten en marktonderzoek te hebben gedaan, kunnen zij eindelijk de deuren openen van Enkhuizer Tegels. "Gericht op de trends van nu en met de service om van A tot Z uw project te realiseren, heeft Enkhuizer Tegels wat u zoekt", klinkt het enthousiast.

Gespecialiseerd

René is al ruim 30 jaar werkzaam in de autobranche, gespecialiseerd in onderhoud en reparaties. Autobedrijf Enkhuizen staat voor specialisme, service en snelheid. René vindt het belangrijk, dat iedere klant zo snel mogelijk correct geholpen wordt. Bedrijfswagens en campers zijn dagelijkse kost, maar ook voor APK en onderhoudsbeurten kan men bij hem terecht.
Enkhuizer Tegels had de mogelijkheid om in de showroom, waar oorspronkelijk auto’s stonden, een prachtige showroom vol met tegels te verwezenlijken. Met een uitgebreid assortiment voor elk budget of wens zien de heren van Enkhuizer Tegels hun klanten hier slagen. Enkhuizer Tegels houdt 17 november van 15.00 tot 22.00 uur een 'Grand Opening'. Belangstellenden zijn welkom om onder het genot van een hapje en een drankje het prachtige assortiment te komen bekijken.

Artikel geplaatst op woensdag 18 oktober 2017 - 11:03