Rodi

Herfst bij de Egelantier

(Foto: aangeleverd)

WIJDENES - De dagen worden korter, de kaarsjes worden ontstoken en de open haard geeft warmte en gezelligheid; de ingrediënten om eens lekker verwend te worden. Haal je hart op bij de Egelantier. In ieder jaargetijde is Wijdenes en Restaurant de Egelantier een bezoekje waard.


Na een heerlijke herfstwandeling op zaterdag en zondag langs de dijk, door de weilanden of het dorp is het bij de open haard volop genieten van de huisgemaakte appeltaart met koffie, thee of warme chocola met slagroom, een goed glas wijn of van de lekkere gerechten die op de kaart staan. Ook is er een dorpswandeling die start bij restaurant de Egelantier aan 't Wuiver 32.

Wild van wild

Voor liefhebbers van wild is nu het moment om een bezoek te brengen aan het restaurant, want het stoofpotje staat alweer te pruttelen op het vuur, maar ook het wildvoorgerecht en het wild van de dag is een bezoek zeker waard.
Feestdagen

Ook dit jaar heeft Henk met de keukenbrigade zijn uiterste best gedaan om voor iedereen een kerstmenu samen te stellen. Beide kerstdagen wordt een zesgangenmenu à 49,50 euro p.p. geserveerd met een keuze in het voor- en hoofdgerecht. Interesse? Op dit moment worden de puntjes nog op de i gezet, maar spoedig is het menu op www.egelantier.net te vinden, of stuur een e-mail om het menu in de inbox te ontvangen.
Restaurant De Egelantier is geopend van: woensdag tot en met vrijdag van 17.30 tot 21.30 uur, zaterdag tot en met zondag van 14.00 tot 21.30 uur. Contactgegevens: 0229-501286, info@egelantier.net of kijk op www.egelantier.net.

Artikel geplaatst op woensdag 01 november 2017 - 14:23