Rodi

Versondernemers bekrachtigen samenwerking met proeverij

De versondernemers in het hart van Enkhuizen houden zaterdag 4 november een proeverij met megagrote cheeseburgers. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Bakkerij Rood; Robin en Kees, groente en fruit; kaashandel De Graaff van Enckhuysen en Hans Joosten Keurslager. Samen hebben zij een mooie samenwerking. Een samenwerking die verdergaat dan wekelijks gezamenlijk adverteren in de Drom. "Wij als versondernemers gebruiken elkaars producten waar mogelijk in onze eigen winkels", laten ze weten. "Dan doen we graag. Juist omdat de kwaliteit en vakmanschap bij alle bedrijven hoog in het vaandel staan. Dat zie je en vooral dat proef je. Niet alleen voor een (h)eerlijk product, maar ook voor adviezen kunt u altijd bij ons terecht. De bakker, groenteman, kaashandel en slager vullen elkaar prima aan in het hart van Enkhuizen."


Om deze mooie samenwerking te bevestigen bakt Hans Joosten Keurslager zaterdag 4 november een megagrote cheeseburger, de grootste van West-Friesland. "Dat willen we aan onze klanten graag laten zien en vooral laten proeven. Bakkerij Rood heeft speciaal voor deze proeverij hamburgerbroodjes gebakken. Groenteman Robin en Kees zorgt voor de uien en tomaatjes erop en de kaaswinkel De Graaff van Enckhuysen maakt het af met een plakje kaas. Kortom, kom deze smakelijk versnapering proeven. We delen deze heerlijke broodjes uit tussen 12.00 en 14.00 uur. Ook deze enorme hamburger is een keer op, dus op is op. Namens alle versondernemers zien we iedereen graag op deze proeverij."

Artikel geplaatst op maandag 30 oktober 2017 - 11:21