Rodi

Decokay Bloemendaal, de raamdecoratie- en vloerenspecialist

Miranda Verver van Decokay Bloemendaal: "Naast verf, behang en woonaccessoires hebben we een uitgebreid raamdecoratie- en vloerbedekkingenassortiment." (Foto: Vincent de Vries/RM)

ENKHUIZEN - Bij Decokay Bloemendaal kunnen klanten niet alleen terecht voor verf, behang en woonaccessoires. "Ook op het gebied van raamdecoratie en vloerbedekkingen hebben we een zeer uitgebreid assortiment, voor elk budget", aldus eigenaren Marcel en Miranda Verver.


Het team van Decokay Bloemendaal staat altijd klaar met professioneel advies. "Desgewenst komt onze eigen styliste thuis langs om de situatie te bekijken en passend advies te geven; ook over materialen of hoe een klant het beste een klus kan aanpakken." Door de jarenlange ervaring en het grote assortiment is Decokay Bloemendaal een inspiratiebron voor elk interieur. "Net als wijzelf legt ook Decokay de focus op trends. Zodra er iets nieuws is, haken we daarop in. Zo blijven Decokay-winkels, en onze klanten, altijd up-to-date. Mét elke maand natuurlijk een leuke folder met diverse aanbiedingen."

Inmeet- en montagedienst

Naast een ruime keuze in verf en behang, zijn er bij Decokay Bloemendaal eindeloze mogelijkheden in raamdecoratie; van overgordijnen, rolgordijnen en vitrage tot jaloezieën, shutters en lamellen. Maar ook vloerbedekkingen zijn er in overvloed te vinden. Laminaat, PVC-vloeren, vinyl, tapijt, vloerkleden; er is voor elk wat wils. "En met onze eigen inmeet- en montagedienst nemen we ook dat - desgewenst - uit handen."
Nieuwsgierig geworden? Kom langs! Van 1 november tot en met 1 maart zijn de winteropeningstijden van kracht: op doordeweekse dagen van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. "Ook op maandag zijn wij gewoon de hele dag geopend!", laat Miranda tot slot weten. Adres: Sint Janstraat 32-34 in Enkhuizen. Telefoon: 0228-312258. Meer informatie: www.decokaybloemendaal.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 08 november 2017 - 15:59