Rodi

Zorg voor klant voorop bij Oog voor Optiek

Arjan (l) en Maarten hebben sinds een aantal maanden versterking gekregen van Sigrid. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ENKHUIZEN - Oog voor Optiek in Enkhuizen speelt altijd in op trends; zo ook op de houten brillen, tegenwoordig echte eyecatchers. "Vaak was alleen het goed afstellen een probleem", vertelt Maarten Vossen, mede-eigenaar van Oog voor Optiek in Enkhuizen. "Inmiddels hebben we een nieuwe collectie houten brillen in huis van het merk Einstoffen. Een Zwitsers merk met prachtige houten brillen die wél goed afstelbaar zijn en dus goed blijven zitten!"


Wie bij Oog voor Optiek binnenloopt, heeft grote kans geholpen te worden door een nieuwe medewerkster: Sigrid. Zij versterkt sinds afgelopen voorjaar het team. "Arjan (Hekman, red.) en ik runden altijd samen de winkel, maar vanwege toenemende drukte hebben we Sigrid aan ons team toegevoegd. Een welkome aanvulling en prettig om nu met z'n drieën onze klanten bij te staan." Bij Oog voor Optiek is bovendien fulltime een optometrist in huis. "Dat is best uniek. We vinden het belangrijk dat mensen altijd bij ons terecht kunnen op het moment dat ze oogproblemen ervaren. Wij zijn de schakel tussen huisarts en oogarts; een soort vangnet. Onze optometrist - het enige geregistreerde beroep in de optiek - kan bepalen of iemand doorverwezen moet worden naar de huisarts of oogarts of dat een oplossing gezocht kan worden binnen het brillen-/lenzensegment."
Maar ook als het gaat om de kwaliteit van brillenglazen gaat Oog op Optiek niet over één nacht ijs. Binnen de multifocale glazen werkt Oog voor Optiek met meerdere fabrikanten. "Veel opticiens hebben multifocale glazen van slechts één merk omdat daar prijsafspraken mee zijn gemaakt. Dat doen wij niet. Doordat we een grote variëteit aan brilglazen in huis hebben, kunnen we de klant het beste glas aanbieden dat er is, helemaal afgestemd op wat hij of zij nodig heeft; dat is voor ons het belangrijkste!"
Oog voor Optiek - aan Westerstraat 102 - is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag tot 17.00 uur. Telefoonnummer: 0228-322840, of kijk op www.oogvooroptiek.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 15 november 2017 - 08:53