Rodi

Black Friday bij La Vie

ENKHUIZEN - De laatste vrijdag van november komt weer in zicht en dat betekent 'Black Friday' bij La Vie en Rose in Enkhuizen. "Een heuse happening die zich kan meten met Lappendag. Het is gezellig, het is druk en er is ontzettend veel korting op heel veel mooie kleding!"


Het concept is overgewaaid vanuit Amerika en wordt nu voor het derde jaar achtereen toegepast door dé kledingwinkel in Enkhuizen: “Op een gegeven moment zagen wij ergens beelden voorbij komen van een Black Friday in Amerika. Nu gaat dat daar iets anders dan hier, maar het gegeven van één dag hoge korting, dat vonden wij wel heel erg leuk. Zodoende hebben wij onze eigen Black Friday in het leven geroepen en het is altijd een onwijs gezellige dag voor iedereen en een goede kick off voor het uitverkoopseizoen.”

Wat kunnen mensen verwachten op Black Friday? Een geselecteerde kledingcollectie met onder meer King Louie, Petit Louie, Avoca, White Stuff, Tante Betsy, Bakery Ladies, Vive Maria en Sorgenfri met vijftig procent korting. Wanneer is het Black Friday? Black Friday bij La Vie valt dit jaar op vrijdag 24 november en iedereen kan er terecht van 9.00 tot 21.00 uur. Tevens de allerlaatste koopavond van dit jaar. La Vie en Rose is gevestigd aan de Westerstraat 52 in Enkhuizen (daar waar al die roze tasjes naar buiten komen). De dames van La Vie raden iedereen aan er zo snel mogelijk bij te zijn want het mooiste gaat natuurlijk als eerste weg. Houd er ook rekening mee dat kerstcollecties, basiscollecties, mode- en woonaccessoires niet meelopen in deze actie. Daarnaast gelden na Black Friday de reguliere verkoopprijzen weer.

Artikel geplaatst op woensdag 22 november 2017 - 11:11