Rodi

Nouveau Coiffures en Sharp Barbershop heropend na verbouwing

Afgelopen maandag vond de feestelijke heropening plaats van Nouveau Coiffures en Sharp Barbershop. Na de openingstoespraak werd het lint doorgeknipt door Noa, de dochter van eigenaar Yuri. (Foto: aangeleverd).

ENKHUIZEN - Nouveau Coiffures en Sharp Barbershop aan de Vijzelstraat 60 in Enkhuizen hebben een rigoureuze verbouwing ondergaan. Yuri van den Heiligenberg, sinds vier jaar eigenaar, heeft het geheel een nieuwe uitstraling gegeven. De barbershop is nu ruimtelijk gescheiden van de kapsalon, maar op een manier dat het toch één geheel is gebleven. Afgelopen maandag is dit gevierd met een feestelijke heropening. Na de openingstoespraak werd het lint doorgeknipt door Noa, de dochter van Yuri.


De dameskapsalon heeft een strakke, moderne indeling gekregen. Het is een ruimte geworden waar klanten zich prettig en ontspannen zullen voelen. Een haarbehandeling is natuurlijk ook een sociaal gebeuren. Met de uitgebreide productenlijn is men verzekerd van alle benodigde nazorg.
Sharp Barbershop geeft de mensen aandacht en zorg van vroeger dagen, met de nieuwe technieken van nu. Klanten kunnen zich op authentieke wijze laten scheren. Klassiek met open scheermes, warme en koude doeken, kwast van fijn dassenhaar, een romige scheercrème en een verfijnde aftershave als finishing. Een moment van rust en aandacht, met zichtbaar resultaat. Natuurlijk kunnen klanten zich laten knippen, de baard laten trimmen, of beide. Vraag naar de mogelijkheden en de exclusieve producten. Sharp Barbershop geeft graag advies!
Meer informatie: 0228-315933 of kijk op www.nouveau-coiffures.nl.

Artikel geplaatst op maandag 20 november 2017 - 14:00