Rodi

Verbind naam aan Jazz Festival Enkhuizen
Nieuwe commissie brengt speciale sponsorpakketten aan de man

Jazz Festival Enkhuizen heeft een nieuwe sponsorcommissie bestaande uit de drie ondernemende Enkhuizers: Jeroen van Bijnen, Martijn Bonefaas en Spanky de Quack. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Voor de komende jubileumeditie van Jazz Festival Enkhuizen heeft de organisatie een nieuwe sponsorcommissie opgericht. 1, 2 en 3 juni viert het festival haar 45-jarig jubileum. Deze commissie - bestaande uit de drie ondernemende Enkhuizers Jeroen van Bijnen, Martijn Bonefaas en Spanky de Quack - heeft als doel om samen met het bestuur en alle medewerkers de jubileumeditie van het festival tot een ongekend succes te maken.


"Daarvoor hebben we de hulp van sponsors nodig", meldt Bonefaas. "Gelukkig zien we een grote betrokkenheid in Enkhuizen en omstreken. We gaan proberen om die betrokkenheid voor de jubileumeditie naar een hoger plan te tillen. Ook dit jaar zullen we met aantrekkelijke sponsorpakketten gaan werken. Verder zien we mogelijkheden voor een hoofdsponsor die ook naamgever van het festival kan worden." Bent u die beoogde hoofdsponsor of wilt u op een andere wijze sponsor van het Jazz Festival worden? Aanmelden kan via sponsoring@jazzfestivalenkhuizen.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 24 november 2017 - 13:08