Rodi

Geniet van ieder detail in het leven

Met de nieuwe Varilux X-series nemen brillendragers elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar met vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Iemands zicht zou niet moeten weerhouden wat hij of zij graag doet. Daarom werken ze bij Oogwereld Van der Klei aan Westerstraat 41 in Enkhuizen met innovatieve producten, zoals Varilux brillenglazen van Essilor. "Met de introductie van de nieuwe Varilux X-series maken we nu een reuzenstap vooruit!", laat het team weten. "Met dit type glas neemt u namelijk elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar en geniet u van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf."


De eindejaars sale loopt tot en met 30 december 2017. Profiteer uit een ruime collectie monturen voor vaste lage prijzen. Er zijn monturen van 100 euro, 50 euro en zelfs gratis monturen (dan betaalt men alleen de glazen). "Tevens bieden we designer monturen aan met kortingen die oplopen tot wel vijftig procent. Uw voordeel kan nog meer oplopen als u gebruik maakt van het aanbod bij aanschaf van een tweede bril. Alleen in de saleperiode geldt: koopt u twee complete brillen tegelijk, dan is de tweede complete bril voor de halve prijs. We informeren u in de winkel graag wat de voorwaarden en mogelijkheden zijn."
"Heeft u in 2017 nog recht op een brilvergoeding van uw zorgverzekeraar? Dan kan het, afhankelijk van uw zorgverzekeringspakket, zijn dat uw nieuwe bril bijna of helemaal niets kost! We berekenen graag uw voordeel in de winkel of u kunt op www.oogwereld.nl de zorgvergoedingchecker raadplegen."
Oogwereld Van der Klei - Westerstraat 41 in Enkhuizen - 0228-312002 - www.oogwereld.nl

Artikel geplaatst op woensdag 29 november 2017 - 12:20