Rodi

December feestmaand bij Laan Kozijnen

GROOTEBROEK - Wie overweegt om kunststof kozijnen, een serre of een dakkapel aan te schaffen, is deze maand van harte welkom bij Laan Kozijnen in Grootebroek. Iedereen die deze maand een opdracht plaatst, mag een 'kerstbal' uit de boom pakken. Deze is gevuld met een cadeau; een mooie korting, gratis raamdecoratie, een dinerbon… het kan van alles zijn!


De dagen zijn korter, het is buiten koud en de verwarming en kaarsjes zijn weer aan. December is de maand van gezelligheid en feestdagen, waarbij ook cadeautjes horen. Laan Kozijnen uit Grootebroek sluit zich hier graag bij aan en viert de december feestmaand met een kerstballen-cadeau-actie.
Laan Kozijnen is al bijna veertig jaar het vertrouwde adres voor onderhoudsarme, kunststof en aluminium materialen, voor de particuliere en zakelijke markt. Behalve voor kozijnen, serres en dakkapellen kunnen klanten bij Laan Kozijnen ook terecht voor verandadaken, deuren, en schuifpuien in alle soorten en maten. Het benodigde kunststof, van het merk Schüco, wordt vervolgens in de hypermoderne fabriek in Zwaag verwerkt tot het product.
December is hét moment om een bezoek te brengen aan Laan Kozijnen. Bekijk het verrassende aanbod en plaats een opdracht. Zo is het eerste 'cadeau' al direct binnen!
Laan Kozijnen, Bedrijfsweg 14, Grootebroek. Telefoon: 0228-518666. Meer informatie: www.laan-kozijnen.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 02 december 2017 - 16:45