Rodi

Magazijnopruiming bij Hoek VT in Bovenkarspel

Hoek VT houdt van zaterdag 9 tot en met 17 december een magazijnopruiming in de winkel in Bovenkarspel. Dit wegens een noodzakelijke verhuizing van het magazijn. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Hoek VT aan Middenweg 4 in Bovenkarspel houdt van zaterdag 9 tot en met 17 december een magazijnopruiming in de winkel. Dit wegens een noodzakelijke verhuizing van het magazijn. De magazijnopruiming omvat alle items in de winkel welke voorradig zijn in het magazijn. Van tuinmeubelen tot matrassen en boxsprings. Uiteraard krijgen klanten op alles de normale garantie.


"Vanwege de uitbreiding van winkelcentrum Het Streekhof maken wij plaats voor Smit Tweewielers. Zij zullen tijdelijk in ons huidige magazijn plaatsnemen totdat het nieuwe pand klaar is. Graag willen we zo min mogelijk voorraad verhuizen naar onze nieuwe locatie", vertelt Sander Bollekamp van Hoek VT. "De artikelen zijn uiteraard allemaal nieuw! Onze merken zijn onder meer Mline, Caresse, 4 Seasons Outdoor en Velda."
"De verkoop vindt plaats in de winkel aangezien we alle modellen die in het magazijn voorradig zijn in de winkel staan", vertelt Sander verder. "De normale condities gelden ook tijdens de opruiming. Dus inclusief bezorging, montage, snelle levering en garantie. Zie onze advertentie in deze krant voor meer informatie!"
De magazijnopruiming is van zaterdag 9 december tot en met zaterdag 17 december. "We zijn aanstaande zondag 10 december extra geopend van 11.00 tot en met 17.00 uur! De aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt." Hoek VT in gevestigd aan de Middenweg 4 in Bovenkarspel. Telefoonnummer: 0228-520791.

Artikel geplaatst op maandag 04 december 2017 - 11:44