Rodi

Alle topmerken vuurwerk onder één dak

Gilbert Verheijen van Vuurwerk Enkhuizen: "Het beste vuurwerk van Nederland vind je bij ons." (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Benieuwd naar de vuurwerkcollectie van Vuurwerk Enkhuizen? Kom zaterdag 16 december naar de vuurwerkdemonstratie aan de Kruitmolen op industrieterrein Schepenwijk in Enkhuizen. "Het belooft een prachtig vuurwerkspektakel te worden", aldus Gilbert Verheijen van Vuurwerk Enkhuizen. "Door onze jarenlange ervaring in de professionele vuurwerkbranche weten wij als geen ander wat spectaculair vuurwerk is. Afgelopen jaar zijn wij op zoek geweest naar het allerbeste en veiligste vuurwerk dat in Europa verkrijgbaar is. De collectie laten wij zaterdag graag zien!"


De vuurwerkverkoopdagen zijn dit jaar donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december. De winkel van Vuurwerk Enkhuizen aan De Drie Kronen 27 (ook op het industrieterrein) is deze dagen van 8.00 tot 20.00 uur geopend. Zondag 31 december is de verkoop van vuurwerk in Nederland niet toegestaan. "Wij verkopen alleen kwaliteitsvuurwerk, met alle topmerken onder één dak. Het beste vuurwerk van Nederland vind je bij ons", stelt Gilbert. "Bovendien komen we met aantrekkelijke mega-deals en dat betekent veel voordeel voor de klant." De uitgebreide collectie biedt voor ieder wat wils. Er zijn diverse leuke pakketten verkrijgbaar en ook de liefhebbers van het knal- of juist siervuurwerk komen aan hun trekken. Leuk om te weten: Vuurwerk Enkhuizen verzorgt op veel grote evenementen het vuurwerk, zoals het Amsterdam Dance Event, de concerten van Guus Meeuwis en Amsterdam Open Air. Ook in de regio presenteert Vuurwerk Enkhuizen vele vuurwerkshows, zoals bij het Obesssion Outdoor Festival en Spektakel op het Plein in Bovenkarspel en het Forever Young Festival in Grootebroek.
Iedereen, jong en oud, is zaterdag 16 december om 19.30 uur van harte welkom om al het moois te bewonderen. Kijk voor meer informatie en de webshop op www.vuurwerkenkhuizen.nl. Afhalen van vuurwerk kan op een van de verkoopdagen. Het adres is De Drie Kronen 27 in Enkhuizen. Telefoon: 06-55145272.

Artikel geplaatst op zaterdag 09 december 2017 - 06:00