Rodi

Kersttip: koop een cadeaukaart bij Primera Enkhuizen

Bij Primera Enkhuizen zijn talloze cadeaukaarten te koop, met voor ieder wat wils! (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Kerstmis is in aantocht en dus zijn velen op zoek naar een cadeau voor onder de kerstboom. Er is tenslotte niets leuker dan een dierbare verrassen met een mooi geschenk! Toch kan dat ook knap lastig zijn. Want wat zal in de smaak vallen? Bij Primera aan Westerstraat 105 in Enkhuizen zijn talloze cadeaukaarten te koop, met voor ieder wat wils!


“Van cadeaukaarten van Bol.com, HEMA, C&A en Douglas tot kaarten van Intertoys, de Bioscoopbon en Bladcadeau; de keuze is reuze”, laat winkeleigenaar Jaap Popken weten. “Maar ook de arrangementkaarten - voor bijvoorbeeld een diner, hotel of sauna - zijn in trek; leuk om te geven voor mensen die wel wat ‘quality time’ kunnen gebruiken.” Tussen de cadeaukaarten zijn ook exemplaren te vinden die je niet snel zou verwachten. “Van de Efteling bijvoorbeeld. Voor jong en oud zit er wat tussen. Natuurlijk verkopen we ook gewoon onze eigen Primera-cadeaukaart. Daarmee kan de ontvanger ook zelf een geschikte cadeaukaart uitzoeken.”
De cadeaukaarten zitten sinds twee jaar flink in de lift. “Mede doordat je voor elk geldbedrag een kaart kunt kopen en de ontvanger deze niet in één keer hoeft te besteden. We zien dat dat succes zich uitbreidt, bijvoorbeeld richting supermarktketens. Verschil is wel dat wij het cadeau meteen leuk inpakken! En een tip: met een tijdschrift erbij geeft het nog nét even leuker.” Natuurlijk heeft Primera Enkhuizen ook genoeg andere leuke cadeautips. Denk bijvoorbeeld aan een mooie agenda of een boek uit de topcollectie. “En ligt een boek niet in de winkel, dan kunnen we dat bijna altijd bestellen.” Meer informatie: 0228-526295 of kijk op www.primera.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 13 december 2017 - 10:59