Rodi

Jubileumprijsuitreiking Dirk de Wit Mode

Op het podium werden alle winnaars bekendgemaakt en dat leverde veel blije gezichten op. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - In verband met het zeventigjarig jubileum, gaf Dirk de Wit Mode in Bovenkarspel dit jaar vijftigduizend euro aan prijzen weg aan klanten. Elke klant kreeg bij aankoop van een artikel een unieke actiecode, die ingevoerd kon worden op de actiepagina op de website. Zaterdag 16 december verlootte Dirk de Wit de laatste maandprijzen en diverse vette hoofdprijzen.


Elke maand waren er leuke maandprijzen, zoals bioscoopbonnen, kledingsets, dinerbonnen, reistrolleys en bbq’s. Daarnaast maakten klanten kans op de jubileumhoofdprijzen: 3 DDW-modecheques ter waarde van duizend euro per stuk, twee elektrische fietsen, een Vespa-scooter en een jaar lang gratis rijden in de DDW Fiat 500!
Ruim honderd klanten waren zaterdag 16 december uitgenodigd en ook het voltallige personeel (met aanhang) was aanwezig. De avond vond plaats in het Roode Hert in Bovenkarspel en was een groot succes. Op het podium werden alle winnaars bekendgemaakt. De reacties waren grandioos en iedereen was blij. Na de prijsuitreiking werd er nog nageborreld is het jubileumjaar naar alle tevredenheid afgesloten. Dirk de Wit Mode maakt zich weer op voor een nieuw spectaculair jaar in 2018, want de winkel is namelijk genomineerd voor de Van der Valk Retail Publieksprijs! Dirk de Wit Mode gaat zich er natuurlijk maximaal voor inzetten om deze prijs in de wacht te slepen.

Artikel geplaatst op vrijdag 22 december 2017 - 06:00