Rodi

Grootse opruiming bij De Enkhuizer Bedstede

Ook dekbedovertrekken worden bij De Enkhuizer Bedstede voor leuke prijzen aangeboden. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Bij De Enkhuizer Bedstede in Grootebroek is januari van oudsher dé maand voor een grootschalige opruiming. Ook dit jaar wordt die niet overslagen. "We maken ruimte voor de nieuwe collectie", vertelt eigenaar Jaco Smoolenaars. "Onder meer boxsprings van Eastborn, Auping, Pullman en Avek gaan voor échte korting weg. Dus geen 'ingebouwde korting', maar extra aantrekkelijke prijzen." De wintersale is inmiddels gestart.

Collecties veranderen regelmatig en uiteraard past ook De Enkhuizer Bedstede zich constant aan aan de tijd. Zo komen binnenkort ledikanten binnen met een industrielook. "Maar de modellen die nu in de opruiming zijn, zijn ook prachtig; niets op aan te merken. We moeten echter ruimte maken en daar kan iedereen nu van profiteren." Ook een grote sortering matrassen liggen in de winkel opgestapeld en gaan voor veel korting de deur uit. "We hebben onder meer een serie matrassen opgekocht van kwalitatief goede, Belgische merken. Mooie matrassen die mensen ter plekke zelf kunnen uitzoeken en uitproberen." In de winkel staan tevens marktkramen opgesteld waarin dekbedovertrekken voor leuke prijzen weggaan. "Net als linnenkasten; we maken alvast ruimte, om in februari een nieuwe invulling aan deze afdeling te geven."
Wie het bij de opruimingsartikelen onverhoopt niet kan vinden, kan ook zeker een kijkje nemen in de rest van de winkel van maar liefst 1500 vierkante meter groot. "Diverse fabrikanten hebben in deze winterperiode leuke kortingen. Zo geeft Auping vijftien procent korting op alles binnen de lopende collectie en krijgen klanten bij de koop van een Ubica Geltex-matras de tweede met 33 procent korting. En natuurlijk zijn bij ons ook de - door de Consumentenbond best geteste - matrassen van Pullman verkrijgbaar: de Silverline Excellence en de Silverline Premier. Maar al zijn deze matrassen het best getest: het blijft belangrijk om matrassen zelf in de winkel te ervaren en te voelen. Dat is ook de reden dat niet alle (opruimings)artikelen bij ons op internet staan. In de winkel kun je past écht ervaren welk matras het best past bij de persoonlijke wensen en kunnen wij bovendien advies geven."
Nieuwsgierig? Kom naar de winkel aan Nijverheidsweg 13 in Grootebroek. Meer informatie: deenkhuizerbedstede.nl, info@enkhuizerbedstede.nl of 0228-514242.

Artikel geplaatst op woensdag 03 januari 2018 - 12:55