Rodi

Win kaarten voor DW@Night New Years Party
'Uitgaan, met een volwassenere doelgroep!'

(Afbeelding aangeleverd)

LUTJEBROEK - DW@Night, inmiddels alweer een begrip onder zijn doelgroep. Nu, na de eerste vijf edities, staat de tweede heuse New Years Party-editie op de agenda: 6 januari in café De Paus in Lutjebroek. Gezellig uitgaan, maar dan nét even luxer. Of zoals mede-organisator Tom de Wit van Dirk de Wit Mode uit Bovenkarspel zegt: "Uitgaan, maar dan net een niveautje hoger met een volwassenere doelgroep. De doelgroep voor dit evenement is 21-plus en dat maakt het ook voor de wat oudere jeugd natuurlijk een erg leuke avond om heen te gaan."


De gasten worden op een rode loper ontvangen met een bruisend welkomstdrankje. Daarnaast kan men voor een heuse Wall of Fame een leuke herinnering maken. Als de voetjes moe worden van het dansen zijn er flink wat krukken en mooi ingedekte statafels in de zaal. Gedurende de avond worden er ook nog diverse lekkere hapjes geserveerd! Combineer deze ingrediënten met de gevarieerde line-up van de topband Q5 New Style, dj Rob Lee en dj Danio Crespo en bezoekers krijgen ongetwijfeld weer een ongekend leuke avond! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Dirk de Wit en Café de Paus. Tickets kosten 15 euro.

Win nu twee vrijkaarten

Stuur snel, maar uiterlijk vóór vrijdag 5 januari 18.00 uur, een mail naar info@cafedepaus.nl en maak kans op vrijkaarten voor dit evenement! In totaal worden er vijf maal twee vrijkaarten verloot.

Artikel geplaatst op vrijdag 29 december 2017 - 09:21