Rodi

'Huid verdient een eerste plek!'

Laura Muskee is onlangs gestart met haar eigen huidtherapiepraktijk: HuidOp1. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Enkhuizen heeft sinds 1 december 2017 een huidtherapiepraktijk in het gezondheidscentrum aan de Wielewaal: Huidtherapiepraktijk HuidOp1 van Laura Muskee (23).


“Na mijn VWO heb ik vier jaar huidtherapie gestudeerd aan de Hogeschool in Utrecht. Een huidtherapeut is een HBO-opgeleid paramedicus in het behandelen en verbeteren van de gezonde, zieke of beschadigde huid. Cliënten van jong tot oud - met of zonder huidproblemen of huidoneffenheden - kunnen bij de huidtherapeut terecht. Eigenlijk iedereen die zijn of haar huid wil optimaliseren of verbeteren is bij de huidtherapeut aan het juiste adres." Het beroep is BIG-geregistreerd, volgens de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg. HuidOp1 is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is lid van de kringgroep huidtherapeuten in Noord-Holland.
"Tijdens mijn stages bij verschillende huidtherapieklinieken heb ik praktijkervaring opgedaan en veel geleerd. Bij dermatoloog David Njoo heb ik veel dermatologische huidproblemen (zowel cosmetisch als medisch, red.) voorbij zien komen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van botox, fillers, spatader- en fractionele laserbehandelingen. Ook heb ik tijdens mijn studie de minor voeding en arbeidsdermatosen (huidziektes opgelopen door arbeid, red.) gedaan. De minor voeding was een mooie combinatie met huidtherapie, want voeding kan behoorlijk van invloed zijn op het welbevinden van de huid." HuidOp1 pakt bewust het ‘totaalplaatje’ aan. "Ik coach op zelfmanagement van de huid, want dit draagt bij aan een optimaal resultaat van de behandelingen. Tijdens een intakegesprek kunnen mensen hun huidprobleem laten zien of hun wensen kenbaar maken. Ik vertel ze graag wat HuidOp1 voor ze kan betekenen. Voor de mensen die mij hun huidprobleem toevertrouwen stel ik samen met hen een behandelplan op. Met de juiste behandelingen, producten én de persoonlijke inzet zorgen we dan samen voor een optimaal gezonde en mooie huid. Een huid die op één staat!" Profiteer nu van openingsaanbiedingen: bij een behandeling een gratis trial size gezichtsreiniger of exfoliant van Paula’s Choice, twintig procent korting op micro-needling, tien procent korting op nano-dermabrasie en een gratis intakegesprek plus behandelplan. Meer informatie: info@huidop1.nl, 06-13513582 of www.huidop1.nl. Adres: Wielewaal 13 in Enkhuizen.

Artikel geplaatst op maandag 15 januari 2018 - 14:19