Rodi

Metamorfose voor De Slijterij van Enkhuizen

Het team van De Slijterij van Enkhuizen is trots op de nieuwe winkeluitstraling. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - De Slijterij van Enkhuizen aan Westerstraat 91 heeft een metamorfose ondergaan. "De winkel heeft een heel andere uitstraling gekregen; veel robuuster en luxer", vertelt Monique, samen met Mathijs eigenaar van de winkel. "We zijn ontzettend blij met het resultaat!"


"De wens om de winkel een metamorfose te geven, spookte al een heel tijdje door ons hoofd", vertelt Monique verder. "Niet meer de groen-gele Mitra-kleuren, maar een combinatie van mooie grijs- en wittinten. Met kerst besloten we het gewoon te dóen! Voor het eerst in vijftien jaar sloten we drie dagen lang de winkel om keihard aan de slag te gaan met de verbouwing. We hebben van alles veranderd: de verfkleuren, maar bijvoorbeeld ook de wijnstellingen en de indeling van de winkel. Zo is onder meer het kassameubel grondig onder handen genomen en op een andere plek terecht gekomen. Het is strakker en rustiger geworden. En dus vooral ook luxer en robuuster. Fantastisch dat het zo goed heeft uitgepakt!"
Op dit moment worden de laatste puntjes nog op de i gezet. "De verbouwing is zo goed als klaar. Vanaf nu kunnen we er - samen met onze vaste topkracht Yvon, die hier al ruim negen jaar werkt - weer tegenaan!" Nieuwsgierig hoe de winkel is geworden? Kom dan snel langs! Meer informatie: deslijterijvanenkhuizen.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 17 januari 2018 - 17:10