Rodi

Geniet van alle seizoenen van het buitenleven

Geniet vier seizoenen lang van de tuin met een buitenverblijf, kapschuur, tuinhuis of blokhut van Bakker dé Houthandel. (Foto: aangeleverd)

HOOGKARSPEL - Bakker dé Houthandel in Hoogkarspel is een waar eldorado op bouw- en tuinhoutgebied. Hier vinden klanten op een terrein van circa vijftienduizend vierkante meter niet alleen een groot assortiment aan bouwhout en tuinhout, maar ook luxe buitenverblijven, blokhutten, overkappingen, veranda’s, speeltoestellen, tuinschermen, elektrisch gereedschap én installatiematerialen en Velux-dakramen.


Met een buitenverblijf, kapschuur, tuinhuis of blokhut van Bakker dé Houthandel geniet de klant vier seizoenen lang van de tuin. Met een product van Bakker beleven klanten vele gezellige momenten samen met familie of vrienden of om alleen even te genieten van de rust in de eigen omgeving. Het tuinhuis of de blokhut is natuurlijk ook te gebruiken als bijvoorbeeld een atelier, hobbyruimte of kantoor. Ook is het prima als berging te gebruiken voor tuingereedschappen of de tuinset. Het voordeel is dat ze in alle maten verkrijgbaar zijn bij Bakker, van klein tot groot. Als kant-en-klaar bouwpakket (alle onderdelen zijn op maat gezaagd), als doe-het-zelf houtpakket, maar er is ook een groot assortiment timmerhout om zelf de creatie uit te voeren. Opvallend zijn de veel uiteenlopende modellen en ontwerpen die Bakker biedt. Standaard zijn dit al meer dan honderd verschillende uitvoeringen. Kom het product dus geheel naar eigen smaak uitzoeken; een strak design of juist één met een warme, landelijke uitstraling. Zet de ideeën op papier want het is zelfs mogelijk dat een buitenverblijf, kapschuur, tuinhuis of blokhut geheel naar eigen wens, smaak en maat wordt samengesteld.
Bakker dé Houthandel, Oosterwijzend 1 in Hoogkarspel. Geopend maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur, zaterdag tot 17.00 uur. Meer informatie: www.bakkerdehouthandel.nl.

Artikel geplaatst op zondag 21 januari 2018 - 06:00