Rodi

Op het lijf geschreven: Tanja Hoffer Interieuradvies

Het geven van interieuradvies is Tanja Hoffer op het lijf geschreven. "Met mijn kennis op het gebied van meubels, bijpassende bekleding, kleuren en vloerkleden help ik mensen graag naar een knus en praktisch resultaat." (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - "De laatste tijd vragen mensen mij steeds vaker advies voor hun interieur. Dat is me op het lijf geschreven. Met mijn kennis op het gebied van meubels, bijpassende bekleding, kleuren en vloerkleden help ik ze graag naar een knus en praktisch resultaat." Hierbij houdt Tanja Hoffer, meubelspecialist, wel de kwaliteit in het oog. Ze hecht belang aan hoogwaardige materialen. Tanja Hoffer Interieuradvies is te vinden aan Torenstraat 15 in Enkhuizen.


Al meer dan twintig jaar geniet ze van haar vak. "Elke dag is anders, geen stoel is hetzelfde." Een goed contact met haar klanten vindt ze belangrijk. Tanja helpt haar klanten op een positieve manier. Ze bespreekt eerlijk de mogelijkheden en onmogelijkheden en geef hen de tijd stoffen uit te zoeken en alle mogelijkheden te overwegen. Wie een mooi resultaat wil bereiken, met hoogwaardige materialen, begrijpt dat hier een speciaal budget voor nodig is. "Meer tijd en aandacht voor een project brengt rust, waardoor ik zorg kan dragen voor een goede afwerking."
Onlangs vroeg een koppel Tanja advies over hun woonkamer. Zelf zaten ze vast en wisten niet hoe van hun woonkamer een knusser en warmer geheel te maken. "Het was een kwestie van een zware stoel wegdoen en twee kleinere fauteuiltjes hiervoor in de plaats zetten, waardoor de kamer meteen ruimtelijker werd." Met een mooi wollen vloerkleed erbij werd het zitgedeelte een eenheid. Lachend knikt Tanja: "Dat is dan weer een leuk extraatje. Voor zo’n vloerkleed gaan we samen shoppen bij een speciale groothandel met een uitgebreide keuze aan kwaliteitsmaterialen op woongebied, waar je als particulier anders niet zomaar binnenloopt." Kijk voor meer informatie op www.tanjahoffer.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 24 januari 2018 - 11:26