Rodi

‘Echte aandacht vinden wij super belangrijk’
Dubbel feest bij Pour Vous Parfumerie en Etos Franςaise

Het enthousiaste team van Pour Vous Parfumerie en Etos Franςaise in de bloemen. Medewerkster Margareth Visser ontbreekt op de foto. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL – Het is dubbel feest bij Pour Vous Parfumerie en Etos Franςaise, gevestigd in winkelcentrum Streekhof. “We vieren dit jaar niet alleen ons 25-jarig bestaan maar zijn ook nog eens uitgeroepen tot beste Pour Vous van 2017”, glundert eigenaresse Monique Veerdig. Samen met haar echtgenoot René en uiterst vakkundige medewerkers runt ze de klantvriendelijke vestiging in Bovenkarspel.


“Onze kracht? Dat is ons team”, antwoordt Monique zonder enig nadenken op de vraag waarom René en zij al 25 jaar succesvol zijn. “Onze medewerksters zijn zeer professioneel en staan altijd voor de klanten klaar. We doen graag een extra stapje en dat wordt gewaardeerd. Bovendien zorgt het Pour Vous-concept voor veel leuke aanbiedingen. Neem bijvoorbeeld het verjaardagscadeautje voor trouwe klanten. Wij vinden die echte aandacht heel belangrijk.”
Naast de Pour Vous parfumerie met haar heerlijke (luxe) parfums van alle bekende merken en de verzorgende producten, is tevens een Etos drogisterij in de winkel gevestigd. “De winkels zijn wel verbonden maar door middel van een muur wordt duidelijk onderscheid gemaakt. Een shop-in-shop van het merk Rituals in het midden maakt onze winkel compleet. Onze medewerksters zijn zowel aan de ene als andere kant inzetbaar.”

Acties

Het 25-jarig bestaan van Franςaise is aanleiding voor vele acties die het gehele jaar door gelden. Monique: “We gaan sowieso een servicesalon inrichten waar de klant bij besteding van een bepaald bedrag aan huidverzorgingsproducten of make-up in een privé-ambiance een gratis schoonheidsbehandeling kan ondergaan. Verder gaan we heel leuke dingen doen met elke maand een kleine of grote kortingsactie. We gaan de klanten nog meer in de watten leggen.”
Iets dat Pour Vous Parfumerie en Etos Franςaise eigenlijk altijd al doet. Hetgeen blijkt uit de uitverkiezing tot beste Pour Vous van 2017. Met recht mogen René, Monique en het twaalfkoppige team daar heel trots op zijn!
Kijk voor de leuke acties en aanbiedingen op: www.francaise.nl. en houd de nieuwsbrieven in de gaten.

Artikel geplaatst op woensdag 24 januari 2018 - 12:32