Rodi

Valentijnsdiner bij de Egelantier

WIJDENES - Gezellig samen romantisch dineren? Kom dan naar de Egelantier aan 't Wuiver 32 in Wijdenes. De perfecte plek voor een romantische en liefdevolle avond. Kom zondag 11 of woensdag 14 februari langs en geniet van een speciaal valentijnsdiner.


Bij binnenkomst worden gasten door Annette ontvangen en begeleid naar de openhaard voor een aperitief, waarbij een toepasselijke amuse wordt geserveerd. Voor het diner nemen gasten plaats aan de feestelijk gedekte tafel met kaarslicht, rond een knapperend haardvuur met rustige achtergrondmuziek. Henk heeft met veel liefde een speciaal vijfgangenmenu samengesteld. A la carte dineren is ook mogelijk. Zondag 11 februari is er livemuziek onder leiding van Charles van der Steeg, een multi-instrumentalist (saxen, fluit, mondharmonica en keyboard) die de avond muzikaal begeleid met sfeervolle muziek. Verschillende nummers van onder andere Norah Jones, Michael Bublé, The Beatles, Phil Collins en Stevie Wonder komen voorbij. Alles op een aangenaam geluidsniveau, zodat gasten nog een prettig gesprek kunnen voeren tijdens het diner.
Wie zijn of haar Valentijn wil verrassen met een romantisch diner bij candle light en openhaardvuur, maar woensdag 14 februari niet langs kan komen, kan bij de Egelantier terecht voor een dinerbon. Deze kan eventueel voorzien worden van een persoonlijke tekst of gedicht.
Restaurant de Egelantier, 't Wuiver 32 in Wijdenes. Telefoon: 0229-501286. E-mail: info@egelantier.net.

Artikel geplaatst op zondag 04 februari 2018 - 06:00