Rodi

Visspeciaalzaak Jan & Erna viert vijftienjarig jubileum

Jan, Erna en het team - op de foto Sil (l) en Patty (r) - vieren deze week het vijftienjarig jubileum van de vissspeciaalzaak. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ENKHUIZEN - Visspeciaalzaak Jan & Erna - gevestigd in het Enkhuizense winkelcentrum Koperwiekplein - bestaat deze week maar liefst vijftien jaar! Een jubileum dat uiteraard gevierd gaat worden. "Met diverse jubileumacties willen we onze klanten bedanken voor het jarenlange vertrouwen in ons."


Vijftien jaar terug startte Jan samen met René de visspeciaalzaak in Enkhuizen. "Dat lijkt als de dag van gisteren! In 2015 zijn René en ik ieder onze eigen weg gegaan en sindsdien leid ik samen met mijn vrouw de zaak onder de naam Jan & Erna. Het grappige is wel dat we vijftien terug tijdens een grote verbouwing in het Koperwiekplein terecht kwamen, terwijl het winkelcentrum nu net weer een verbouwing achter de rug heeft." In die tussenliggende periode maakte Jan een verplichte verhuizing binnen het centrum mee. "Achteraf zijn we daar erg blij mee. We hebben nu een zitgedeelte kunnen creëren waar mensen even lekker hun visje kunnen eten, met eventueel een kopje koffie erbij."
Nog altijd wordt bij visspeciaalzaak Jan & Erna alles zelf gemaakt. "Op visgebied is er best wat veranderd. We verkopen vooral veel meer kant-en-klare maaltijden zoals visbami, paella en vissoep; vers én gezond. Maar ook halfklare maaltijden verkopen we veel, zoals vispotjes die alleen nog even in de oven hoeven. Elke dag krijgen we verse vis binnen en de haring snijden we de hele dag door vers van het mes. Dit alles kan natuurlijk niet zonder onze medewerkers, inmiddels met een team van vijf à zes mensen. Zonder hen zijn we niets!"
Klanten kunnen van jubileumacties profiteren van woensdag 7 tot en met zaterdag 11 februari. Bekijk de acties in de advertentie, verderop in deze krant.

Artikel geplaatst op woensdag 07 februari 2018 - 13:57