Rodi

Multicopy Enkhuizen: snelst groeiend bedrijf van 2017

Multicopy The Communication Company | Enkhuizen in de prijzen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Multicopy The Communication Company | Enkhuizen heeft de prestigieuze Award als Snelst Groeiend Bedrijf van 2017 gewonnen. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 22e Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemers Daniël en Jûrgen Steltenpool namen de prijs in ontvangst.


“Eindelijk is er weer een lichte groei in de grafische branche in Europa. In Amerika is dat al iets langer aan de hand, maar de groei is beperkt. Tijden zijn veranderd. Maar Daniël en Jürgen Steltenpool hebben laten zien dat je de markt kunt verslaan. Hun groei met 67% is werkelijk fenomenaal", zegt ldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.


Totaaloplossingen

Don Lowe: “Multicopy The Communication Company | Enkhuizen heeft erg veel geïnvesteerd in kennis, talent en creativiteit. Dat zie je met name aan hun signoplossingen. Ze maken wandbekleding, bedrukt textiel, gevelreclames, beursstands, autoreclames... Daarmee vallen hun klanten extra op tussen hun concurrenten.”
Daniël Steltenpool: “Het is geweldig om zo’n prijs te krijgen. We behoren inmiddels drie jaar tot de Multicopy-keten en bewijzen hiermee dat het bieden van totaaloplossingen in communicatie veel potentie heeft. Andere vestigingen zijn een transitie ingegaan van druk naar print en van print naar totaaloplossingen in communicatie, maar wij zijn meteen met de totaaloplossingen begonnen. Want of het nu om sign gaat of apps, websites of persoonlijke direct mail; om promotieartikelen of bedrijfskleding: we bedenken en maken het allemaal. Zo is alles op elkaar afgestemd en maken we totaalcampagnes binnen redelijke budgetten. We zijn helemaal klaar om nog verder te groeien. Samen met de klanten.”
Communication Company Award

De gebroeders Steltenpool vielen nog meer in de prijzen. Met hun vestiging hebben zij ook de prestigieuze Communication Company Award gewonnen.
“De afgelopen jaren is veel veranderd. Zeker in de marketingcommunicatie. De opkomst van mobiele communicatie, de gedeeltelijke transitie van papier naar digitaal, nieuwe innovaties in media en de steeds verder gaande individualisering van boodschappen. Voor veel grafische bedrijven was het een uitdaging om met deze verandering mee te gaan. Multicopy Enkhuizen heeft dat vanaf de start uitstekend gedaan. Het is een allround communicatiecentrum voor het regionale mkb waar (bijna) alles bedacht, gemaakt en geregeld kan worden om zo de beste communicatieoplossingen in te zetten. Met hun vooruitstrevende ideeën weten zij alle klanten optimaal te inspireren", besluit President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

Artikel geplaatst op zaterdag 17 februari 2018 - 13:51