Rodi

Met de camper weer veilig op weg!

ENKHUIZEN - Auto Tensen Enkhuizen heeft zich niet alleen gespecialiseerd in Peugeot en Citroën automobielen, maar ook in het onderhoud van de meest gebruikte campers. Verreweg de meeste campers (meer dan 70%!) gebruiken een onderstel van Peugeot, FIAT of Citroën. In feite is dat in de praktijk hetzelfde onderstel, want alle drie de merken werken al jaren nauw samen in een fabriek te Sevel (Italië), waar de onderstellen voor campers worden geproduceerd.


“Per dag lopen daar 350 onderstellen van de band en van het meest geproduceerde onderstellen zijn al meer dan 5 miljoen exemplaren op de weg te vinden. Dat moet dus wel goed zijn. De bekende campermerken als Hymer, Dethleffs en Adria zijn trouwe afnemers van ‘onze’ onderstellen”, melden de vakmensen van Auto Tensen Enkhuizen.
Vandaar dat dit bedrijf alle kennis in huis heeft om de camper te onderhouden. “Als merkspecialist voor Peugeot en Citroën zijn wij het aangewezen adres om dit goed en kostengunstig te doen. Ook voor campers kennen we een vast APK tarief van slechts €17,50. Dit geldt voor diesel of benzine, inclusief afmeldkosten en milieutest. Heeft uw camper toevallig geen Fiat, Peugeot of Citroën als onderstel, geen nood, ook dat regelen wij. Mocht er toch specifieke technische fabrieksinformatie nodig zijn, dan hebben wij de mogelijkheid om dit - via ons PCA technische informatiesysteem - op te vragen voor alle merken. Wij zijn dus niet alleen voor Peugeot en Citroën automobielen het juiste adres, maar voor alle campers.”
Om alvast in de vakantiesfeer te raken, is iedereen van harte welkom voor de vakantiecontrole-actie. De camper wordt dan op alle essentiële onderdelen gecontroleerd voor de actieprijs van €14,95.
www.autotensenenkhuizen.nl

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 09:50