Rodi

Succesvolle Ladies Night in Het Postkantoor

Ladies night succesvol verlopen. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Een avond waarbij de liefde centraal stond. In Theater het Postkantoor vond afgelopen zaterdag een fijne Ladies Night plaats. Met maar liefst 160 dames over de vloer was het een geslaagde avond.


De avond begon met een heuse minibeurs met verschillende ondernemers die allemaal iets te maken hadden met het verwennen van jezelf. Over de beurs liep wensfee en medeorganisator Anna Koopen: "Deze avond is zo bijzonder, je proeft de fijne sfeer die hier hangt."
Na de beurs openden de deuren van de filmzaal zich. De avond werd officieel geopend door organisator Jorrit Schooneman. “Een halfjaar geleden begonnen wij met de voorbereidingen van deze avond en als je dan ziet dat iedereen het naar de zin heeft, dat gevoel is fantastisch!”
De hele avond draait op een enthousiaste vrijwilligersploeg. Marjan Hageman, ook van de organisatie, vertelde dat de gezelligheid in het team zorgde voor een geslaagde avond. "Dat is wat het Theater zo uniek maakt. De organisatie heeft alweer plannen voor de volgende editie. Het evenemententeam kan altijd extra handen gebruiken. Mocht je interesse hebben en niet bang bent om de handen uit de ouwen te steken mag je je altijd opgeven bij Theater het Postkantoor."

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 11:26