Rodi

'Mijn HuidOp1 in de winterzon'

ENKHUIZEN - De winterzon schijnt door het raam. Dat geeft iedereen ongewijfeld een gelukkig gevoel. De uv-B straling van de zon creëert ook een natuurlijke beschermingsfactor en stimuleert de aanmaak van vitamine D, wat zorgt voor sterke botten.


"Ik smeer regelmatig, want de natuurlijke bescherming van mijn huidtype is maximaal factor 4. Wist u trouwens dat uv-A straling door glas heen komt? Met name uv-A veroorzaakt huidveroudering. En wist u ook dat de zonnestralen in de bergen extra krachtig zijn door sneeuw en grote hoogtes? Pas op als u op wintersport gaat. Zonblootstelling veroorzaakt voor 90% onze huidveroudering. Ook andere huidkwalen kunnen door zon verergeren. Bijvoorbeeld het risico op huidkanker (door uv-A en uv-B). Verschillende zonnefilters, -factors en antioxidanten bieden bescherming. Wat beschermt uw huid het beste? Ik vertel het u graag", zegt huidtherapeut Laura Muskee van HuidOp1.
"Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunt u uw huid(veroudering) of huidprobleem laten zien en uw wensen kenbaar maken. Een klinisch, verzorgende huid-update? Ik geef u graag een HuidOp1-behandeling met advies over zelfzorg, voeding en leefstijl. Geniet veilig van de heerlijke winterzon. Wellicht tot ziens", besluit Laura.
HuisOp1 is gevestigd aan de Wielewaal 13 in Enkhuizen en bereikbaar via 06-13513582. www.huidop1.nl of info@huidop1.nl


Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 11:41