Rodi

Zhong Jiao Acupunctuur
Oosterse wijsheid om de hoek

Acupunctuur is op véle punten inzetbaar. (Foto: aangeleverd)

WIJDENES - In Wijdenes, Tussen Hoorn en Enkhuizen, is men van harte welkom bij praktijk Zhong Jiao Acupunctuur. Ervaren acupuncturiste Rosalind Vermeulen ondersteunt haar cliënten met aandacht bij allerlei klachten. Acupunctuur is op véle punten inzetbaar.


De overgang naar de lente gaat gepaard met griep en verkoudheden; acupunctuur is een hele goede reset, om het immuunsysteem te versterken en op te bouwen, ook voor de hooikoortsperiode weer start gaat. Rosalind: “Momenteel behandel ik weer veel pijnklachten. Mensen voelen zich al snel beter meer ontspannen en krijgen meer energie."
Specialisaties van Rosalind zijn onder meer: vruchtbaarheid (IVF, IUI), een belangrijk aandachtsgebied in de praktijk. Het vergroten van de kans voor natuurlijke zwangerschap en voorkomen van miskramen. "Acupunctuur en kruiden helpen daarbij, onder andere om het baarmoederslijm goed te laten doorbloeden en op te opbouwen en de hormoonhuishouding te reguleren", meldt de ervaren acupuncturiste.
Voor meer informatie, kijk op de website: www.acupunctuur-zhong-jiao.nl, voor een directe afspraak kan men bellen of mailen: 06-30334903, info@acupunctuur-zhong-jiao.nl.

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 11:48