Rodi

Interieur Die Drie Haringhe gerestyeld

Het gehele interieur wordt gerestyled, geschilderd en van nieuw meubilair voorzien. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Restaurant Die Drie Haringhe wordt deze weken stevig onder handen genomen. Het gehele interieur wordt gerestyled, geschilderd en van nieuw meubilair voorzien.


De wanden worden afgewerkt met prachtige motieven, hetgeen naadloos aansluit op het karakter van het voormalige V.O.C.pakhuis uit de 17e eeuw. De nieuwe verlichting moet het geheel een warme, gezellige uitstraling geven.
Ook in de keuken bruist het van nieuwe ideeën. Zo wordt de nieuwe kaart uitgebreid met kleine gerechten en wordt een nieuwe selectie wijnen gepresenteerd. Om dit alles te bewonderen en te proeven zijn de openingstijden verruimd.
Op zondag kunnen bezoekers vanaf 11.30 uur gebruik maken van de lunchkaart, genieten van een kopje koffie met wat lekkers, of een borrel met een hartig hapje. Natuurlijk is een bezoek aan het gezellige café 'Bijna Thuis' een aanrader. Ook hier is de sfeer van de Gouden Eeuw nog bewaard gebleven. De terrassen aan de haven, met zicht op de Drommedaris is, zodra het weer het toelaat, een ideale plek voor een ontspannen verblijf.
Restaurant Die Drie Haringhe is te vinden aan De Dijk 28 Enkhuizen.

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 10:15