Rodi

Vette blues in de jazzclub met The Blouzz

Bluesband The Blouzz. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Bluesband The Blouzz zorgt zaterdag 10 maart in de Sgt.Pepper’s Jazz-Club in Enkhuizen vanaf 21.00 uur voor een spetterend optreden. De jazzclub organiseert dit optreden naast de reguliere clubmiddagen om de liefhebbers ook te kunnen laten genieten van de blues.


De formatie The Blouzz uit Alkmaar neemt bezoekers mee langs bekende nummers van - onder anderen - Eric Clapton, Amy Winehouse, Fleetwood Mac en Billie Holiday, maar ook van Beth Hart, Imelda May, John Mayer, Ray Charles en BB King. De muzikanten hebben allen een ruime ervaring in de muziek. Zo speelden zij in diverse top-40 formaties uit Noord-Holland, bluesbands, gospelband en big bands. De blues bracht dit gezelschap uiteindelijk in 2014 bij elkaar. Het brede spectrum van deze muziek geeft de bandleden volop inspiratie om heerlijke, swingende blues te spelen, recht uit het hart en met de karakteristieke ‘Blouzz’-drive. Dat belooft dus een ouderwetse zaterdagavond te worden, waarbij de blue suede shoes weer uit de kast gehaald kunnen worden. Bezetting: Erna van Es (zang), Els van Zelm (zang), Ab Demmendal (bluesharp, zang), Bert Afink (bas), Rob Blom (gitaar), Roel Trompert (keyboard) en Jacques Kueter (drums).
Plaats van handeling: het Peperhuis in Enkhuizen, Wierdijk 18. De zaal is open om 20.00 uur. Het concert start om 21.00 uur en duurt tot 24.00 uur. De toegang is 6 euro voor donateurs en 12 euro voor anderen. Kinderen tot twaalf jaar gratis, tieners tot 18 jaar 2,50 euro. Voor meer informatie: www.sgtpeppersjazzclub.nl.

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 10:06