Rodi

Uitvaartspecialisten De Jonge en Nuvema organiseren uitvaartspreekuur

ENKHUIZEN - Uitvaartverzorging de Jonge organiseert 1 maart samen met uitvaartverzekeraar Nuvema weer een uitvaartspreekuur. Hier kan iedereen met vragen over uitvaarten en verzekeringen terecht.


Steeds meer mensen kiezen er voor om hun uitvaart al tijdens hun leven voor te bereiden. Alle wensen op dit gebied zijn bespreekbaar en kunnen worden vastgelegd, zodat nabestaanden geen lastige keuzes meer hoeven te maken. Ook kan het uitvaartcentrum worden bezichtigd.

Financiën van de uitvaart

Inhoudelijk is een uitvaart van tevoren goed te regelen, ook financieel. Veel mensen hebben hier vragen over. Daarom is Erik Joosen van Nuvema aanwezig bij het uitvaartspreekuur. Naast een uitvaartverzekering, heeft Nuvema een uitvaartdeposito. Hierop kan geld opzij worden gezet voor de uitvaart. Dit kan financieel voordelig zijn. Tevens wordt het geld alleen aan de uitvaart besteed.
Uitvaartspreekuur

Het eerste uitvaartspreekuur wordt 1 maart tussen 15.30 en 17.00 uur gehouden. De spreekuren zijn in het 'ontmoetingscentrum De Jonge' aan het Rode Paard 9 in Enkhuizen. Uiteraard staat de koffie klaar. Op het uitvaartspreekuur krijgen belangstellenden informatie over de mogelijkheden en een gratis wensenboekje Wie alvast een afspraak wil maken maken of meer informatie over de mogelijkheden van Nuvema wenst te ontvangen, kan contact opnemen met Erik Joosen via telefoonnummer 06-52034630. Uiteraard is ook gewoon vrijblijvend het spreekuur te bezoeken. Uitvaartverzorging-uvij.nl / www.nuvema.nl

Artikel geplaatst op woensdag 21 februari 2018 - 15:03