Rodi

Verplicht Spelen met 'Herman in een bakje geitenkwark'

Met vier krukjes in een halve cirkel en een flakkerend voetlicht ontstaat tijdens de voorstelling van cabaretgroep 'Herman in een bakje Geitenkwark' een kampvuursetting, waarbij de heren zelf de soundscape van nachtgeluiden verzorgen. (Foto: Emily Charles)

BOVENKARSPEL - In Theater Hét Postkantoor in Bovenkarspel staat zaterdag 10 maart om 20.00 uur de voorstelling 'Verplicht Spelen' van 'Herman in een bakje Geitenkwark' op het programma.


Met hun eigenzinnige humor, ijzersterke samenzang en absurde verzinsels bezorgde de muzikale cabaretgroep 'Herman in een bakje Geitenkwark' al menig bezoeker een prima avond. Wilt u lachen? Huilen? Denken? Voelen? Lekker achteroverleunen? Of op het puntje van uw stoel zitten? Bij dit maffe viertal hoeft u niet te kiezen, want alles mag. De mannen van 'Herman in een bakje Geitenkwark' hebben weinig middelen nodig om een hele wereld neer te zetten. Met vier krukjes in een halve cirkel en een flakkerend voetlicht ontstaat zo een kampvuursetting, waarbij de heren zelf de soundscape van nachtgeluiden verzorgen. De knap uitgevoerde scènes rond het kampvuur vormen de rode draad in 'Verplicht Spelen', de derde voorstelling van 'Herman in een bakje Geitenkwark'. Wie ook verplicht komt spelen, mag zich verheugen op een sterk staaltje verrassend en fysiek theater.
Recensies: “De mannen werken al lang met elkaar samen, en dat merk je. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en spelen een buitengewoon strakke voorstelling.” - Theaterkrant. “Benny, Polle, Rein en Rob zijn heel muzikaal en staan met aanstekelijke energie op het toneel.” - Trouw. “Vier eigenzinnige, maar zeer geestige en muzikaal onderlegde jongemannen, van wie is af te zien dat ze zélf in ieder geval helemaal niet ‘verplicht spelen’.” - Cabaret.nl
Kijk voor meer informatie op www.hetpostkantoor.info.

Artikel geplaatst op maandag 05 maart 2018 - 11:27