Rodi

Bouwpakket voor kapschuren en buitenverblijven van Bakker dé Houthandel

Bouw zelf een buitenverblijf met een bouwpakket van Bakker dé Houthandel. (Foto: aangeleverd)

HOOGKARSPEL - Bij Bakker dé Houthandel vindt men een enorm assortiment kapschuren en buitenverblijven. Natuurlijk is alles in maatwerk mogelijk, maar een groot deel van het assortiment wordt aangeboden als houtpakket voor de handige doe-het-zelver, dan maakt men alles zelf nog op maat waardoor deze prijstechnisch zeer aantrekkelijk is. Er zijn ook bouwpakketten, voor de doe-het-zelver die kiest voor meer gemak. Hierbij is het materiaal allemaal al op maat gemaakt en hoeft het alleen nog gemonteerd te worden.


Een mooi voorbeeld van een bouwpakket is die van Henk en Marian: Henk en zijn vrouw Marian vinden het erg ontspannend om in de tuin bezig te zijn en er te relaxen. Een buitenverblijf van Bakker dé Houthandel kon dan ook niet ontbreken en dit bouwpakket bouwden ze samen op. Het echtpaar gebruikt de ingebouwde berging als opslagruimte voor tuingereedschap, de gasfles, de tuinstoelen en voor speelgoed van de kleinkinderen. In de ruimte ernaast hebben ze een heerlijke loungeset neergezet en vertoeven ze het hele jaar door heel wat uurtjes samen en met vrienden.
"Dat de opbouw zo eenvoudig was had ik niet verwacht", zegt Rob. "Ik heb nog net geen twee linkerhanden, en een echte klusser ben ik niet. Het enige gereedschap wat je nodig hebt is een hamer en de zeer duidelijk bouwtekening die erbij zit."
Ook de kriebels gekregen? Komt eens kijken in de prachtige showtuinen van Bakker dé Houthandel aan Oosterwijzend 1 in Hoogkarspel. Hier vindt men diverse prachtige buitenverblijven en het deskundige personeel is graag van dienst met een goed advies en natuurlijk zoals men van Bakker dé Houthandel gewend is; de beste materialen tegen de scherpste prijzen.

Artikel geplaatst op vrijdag 06 april 2018 - 08:37