Rodi

Stoffiez: specialist in zelfmaakmode

(Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Stoffiez is de specialist op het gebied van zelfmaakmode, gevestigd aan de Vijzelstraat 59 in Enkhuizen. Bij Stoffiez kunnen mensen terecht voor al hun modestoffen en fournituren.


"Wij zijn een jong bedrijf met een rijke ervaring in het maken van kleding", vertellen ze bij Stoffiez. "We volgen de modetrends op de voet en spelen in op de nieuwste ontwikkelingen in onze markt. Ons assortiment wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld, waarbij we sterk letten op prijs-/kwaliteitverhouding. Wij adviseren iedereen graag met het maken van een keuze."
Belangstellenden kunnen ook bij Stoffiez terecht met kledingreparaties. "Wij werken samen met geschoolde coupeuses. Zij gaan geen probleem uit de weg. En heeft de naaimachine onderhoud nodig? Deze kan bij ons gebracht worden. Hij wordt dan voor de klant naar Hoorn gebracht, waar de naaimachine vakkundig door Van Meurs wordt gerepareerd en doorgesmeerd. Klanten krijgen netjes een prijsopgave waardoor zij nooit voor verrassingen komen te staan. Kortom: Stoffiez, voor al uw stoffen en fournituren!"

Artikel geplaatst op donderdag 05 april 2018 - 16:31