Rodi

Zonnebrillen om mee gezien te worden

Oogwereld Van der Klei heeft een grote collectie zonnebrillen afgestemd op de laatste trends, onder meer van het merk Carven. (Foto: aaangeleverd)

ENKHUIZEN - De terrassen stromen weer vol nu de lentezon zich veelvuldiger laat zien. Wat is er dan verleidelijker om op het terras goed te kunnen zien en gezien te worden met een hippe zonnebril. Oogwereld Van der Klei in Enkhuizen heeft een grote collectie zonnebrillen afgestemd op de laatste trends met topmerken zoals Carven, Entourage of 7, Etnia, Monkey Glasses, Ørgreen, Penn & Ink N.Y., Philip Starck ,Ray-Ban en Serengeti. Het team van Van der Klei geeft graag advies over welke zonnebril het beste bij het gezicht, uiterlijk en persoonlijkheid past, zodat iedereen de zon met een perfecte look tegemoet kan treden.


Edwin Jans, vestigingsmanager bij Oogwereld Van der Klei, vertelt: “Als je het allemaal vergelijkt, dan zie je dat de oude stijlen en vormen steeds terug komen, maar dan met eigentijdse eigenschappen, zoals de spiegelglazen die nu echt in zijn. Glazen in de kleuren zilver, groen, blauw, paars en rood zal je veel in het straatbeeld zien. De nieuwste in de reeks van spiegelglazen zijn de neon-kleuren, gemaakt door Ray-Ban. Wat bij de heren en de dames zonnebrillen van dit jaar ook echt opvalt, is dat de brillen vooral veel detail hebben. Details in de vorm van bijvoorbeeld leuke patronen of bloemenprints. Ook het gebruik van natuurlijke materialen zoals metaal, hoorn, leer of hout maken de brillen dit jaar bijzonder. Mannen zonnebrillen die voor 2018 goed scoren zijn die met een ronde elegante uiterlijk en bij de dames zijn het vooral de cat–eye-modellen en de vlindermodellen die het goed doen. Ook de Wayfarer, ontworpen in de jaren 50, is weer volop te zien op de catwalk en dus zeker een aanrader voor 2018.”
Bezoek Oogwereld Van der Klei aan de Westerstraat 41 in Enkhuizen en informeer over de trends in 2018 en bekijk en pas natuurlijk de zonnebrillen! Meer informatie: 0228-312002 en www.oogwereld.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 11 april 2018 - 11:34