Rodi

Kom goed voor de dag met advies van Color life beautiful

Naast een kleur- en stijlanalyse kunnen belangstellenden ook bij Color life beautiful terecht voor een garderobe-check en een personal shopper. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Een overvolle kledingkast, maar niets om aan te trekken. Dat is een veel gehoorde zin en zeker niet nodig. Want met een minder volle kledingkast maar met de voor diegene juiste kleuren, vormen, belijning, materiaal en afgestemd op iemands leven, weten mensen precies wanneer ze wat aan kunnen en zien ze er altijd goed uit. Color life beautiful in Enkhuizen geeft graag advies!


Veel vrouwen kiezen ook vaak voor zwart met de gedachte dat dat een veilige keuze is, terwijl zwart hen er snel ouder, vermoeid en somber uit laat zien. Tijdens een kleuranalyse ontdekken mensen welke kleuren juist ophalen en er jonger en frisser uit laten zien. "Tijdens een stijlanalyse kijken we samen naar de vorm, belijning, materiaal en prints van kleding en wat dat met jou doet", laten ze bij Color life beautiful weten. "Het stijltype dat in jou zelf zit, wordt bepaald door jouw lichaamsbouw, verhoudingen en wie jij bent. Vandaar dat bijvoorbeeld de een er prachtig uitziet in een fijn gebloemde print, terwijl een ander daar juist heel tuttig in wordt. Ook een grote opvallende of grafische print kan bij de één bijna natuurlijk overkomen terwijl een ander daar bijna clownesk mee overkomt. Samen creëren we een stijl die jouw persoonlijkheid onderstreept en waar jij je goed in voelt."
"Tijdens een garderobe-check gaan we samen aan de slag om een overzichtelijke en effectieve garderobe op te bouwen. We halen alles uit de kast en bekijken wat er goed is, hoe je losse items kan combineren tot mooie sets, maken nieuwe combinatiemogelijkheden, kijken wat er echt weg kan en wat je zeker nog nodig zult hebben."
"Personal shopper klinkt voor velen best decadent, maar er zijn veel vrouwen die helemaal niet van winkelen houden maar wel graag goed voor de dag willen of moeten komen; of vrouwen die overweldigd worden door het enorme aanbod in de winkels en daardoor telkens teleurgesteld thuis komen zonder iets of snel spijt hebben van de aankopen. Dan kan een personal shopper echt een uitkomst bieden."
Ook stralend voor de dag komen en een zelfverzekerd gevoel hebben? Kijk dan op www.colorlifebeautiful.nl voor meer informatie of bel 06-57582206 voor een afspraak.

Artikel geplaatst op maandag 09 april 2018 - 10:25