Rodi

Vynoja Fashion klaar voor het nieuwe modeseizoen

Vynoja Fashion aan Westerstraat 101 in Enkhuizen hangt vol met de nieuwste trends en de mooiste kleuren. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Het mooie weer komt er weer aan, maar bij Vynoja Fashion in Enkhuizen schijnt altijd de zon! De winkel hangt vol met de nieuwste trends en de mooiste kleuren.


"Wekelijks krijgen we een nieuwe collectie binnen van jong tot oud in de maten xs tot en met xxl", vertelt het team van Vynoja Fashion. "En elke maand komt er ook een nieuwe collectie van Lofty manner binnen. De garderobe van Lofty manner bestaat uit originele en eigentijdse designs, die een verbinding leggen tussen betaalbaarheid en exclusiviteit. De collecties bestaan uit unieke items volgens de laatste trends die perfect met elkaar te combineren zijn tot een outfit voor elke gelegenheid." Kom gerust kijken bij Denise, Kimberley en Jacqueline. Zij staan dagelijks voor iedereen klaar en helpen graag met het uitzoeken naar leuke items. Vynoja Fashion is gevestigd aan Westerstraat 101 in Enkhuizen.

Artikel geplaatst op maandag 09 april 2018 - 11:28