Rodi

Cosmetische acupunctuur: een jeugdige uitstraling zonder chemische injecties

Cosmetische acupunctuur is een vrijwel pijnloze, niet-operatieve, ontspannende behandeling die de huid verbetert en symptomen van veroudering reduceert. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - "Nu fillers meer en meer geaccepteerd worden, zien wij ook een toenemende vraag naar risico-vrije alternatieven. Velen vinden het eng: een chemische injectie met risico’s, het blijft toch een medische ingreep. Wij van Praktijk Acure bieden cosmetische behandelingen waarbij geen chemicaliën in het lichaam geïnjecteerd worden en er gewerkt wordt met honderd procent natuurlijke, fair trade, organische producten."


Cosmetische acupunctuur is een vrijwel pijnloze, niet-operatieve, ontspannende behandeling die de huid verbetert en symptomen van veroudering reduceert. Deze behandeling behoort tot de Chinese geneeskunde. "Tijdens de uitgebreide intake is er alle aandacht voor het hele lichaam, zodat het onderliggende probleem duidelijk wordt en we het lichaam van buiten én van binnen kunnen behandelen. Bij de behandeling worden naaldjes bij de voeten geplaatst, wordt het gezicht gereinigd en uitgebreid gemasseerd. Daarna worden heel kleine naaldjes oppervlakkig op acupunctuurpunten en in rimpels geplaatst. Cosmetische acupunctuur helpt onder andere bij fronslijnen, wallen, littekens, diepe lachlijnen, rimpels, kraaienpoten, acne en droge huid." Voor meer informatie: kijk op www.praktijkacure.nl of bel 0228-511517.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 15:15