Rodi

Optiekketen Eyelove opent verkooppunt in Bovenkarspel

(Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - Toe aan een nieuwe bril? Eyelove opent vrijdag 20 april een nieuw verkooppunt bij Tabakshop Vivant Streekhof aan De Middend 208 in Bovenkarspel. Prijsvechter Eyelove verkoopt kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen via verkooppunten in onder meer drogisterijen en kledingzaken.


Eyelove heeft in korte tijd een revolutie teweeggebracht in de optiekmarkt. Eyelove-directeur Paul Berkelmans: "Dat komt vooral door de combinatie van kwalitatief goede (zonne)brillen en vaste, lage prijzen. Een complete bril op sterkte kost bij ons voor veraf óf dichtbij altijd 49 euro, een multifocale bril met leesgedeelte 99 euro en een multi-Plus bril met breder leesgedeelte 149 euro." Anders dan bij andere grote brillenketens hoeft niet apart te worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag. Bovendien kunnen klanten bij Eyelove altijd zonder afspraak binnenlopen voor een gratis oogmeting. "We gebruiken hiervoor zeer geavanceerde en accurate oogmeetapparatuur, waardoor een volautomatische oogmeting sneller gaat dan normaal. Klanten met een aanvullende zorgverzekering kunnen in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar."
Brildragers kunnen al langere tijd terecht bij Eyelove-verkooppunten in de regio West-Friesland. Paul: “Wij zijn zeer verheugd met ons nieuwe verkooppunt, van waaruit we klanten uit Bovenkarspel en omgeving nu nog beter van dienst kunnen zijn. Het is voor veel consumenten een uitkomst dat ze bij hun vertrouwde winkel een bril van Eyelove kunnen kopen.” Klanten hebben de keuze uit 350 trendy monturen, die voor dezelfde vaste prijs allemaal als gewone bril en als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen zijn. Met het nieuwe verkooppunt in Bovenkarspel telt Eyelove inmiddels ruim 160 verkooppunten in Nederland en België.
Openingsactie in Bovenkarspel: bij aanschaf van een nieuwe bril ontvangen klanten een gratis pasfoto met hun nieuwe bril! Deze actie is geldig bij Vivánt Streekhof tot zaterdag 12 mei 2018.

Artikel geplaatst op vrijdag 13 april 2018 - 15:46