Rodi

Vier het voorjaar met open dag bij Fruitkwekerij 't Keetje

Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met deze unieke locatie aan de Kadijkweg in Lutjebroek. (Foto: Vincent de Vries/RM)

LUTJEBROEK - Ter ere van het nieuwe jaar en de start van het voorjaar houdt Fruitkwekerij 't Keetje in Lutjebroek zaterdag 28 april een open dag. Tussen 10.00 en 16.00 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met deze unieke locatie.


't Keetje biedt deze dag diverse miniworkshops, waaronder de workshop keramiek onder leiding van Lenie van der Laan. Aangezien het voorjaar voor de deur staat, kunnen bezoekers een groendecoratie maken bij Larissa Bloem en Plant Creaties. Wie mee wil doen, kan zich van tevoren inschrijven op www.hetkeetje.nl. In de winkel zijn altijd veel producten te vinden, maar tijdens de open dag komen diverse leveranciers van deze én nieuwe producten zelf op bezoek. Deze leveranciers organiseren bovendien proeverijtjes. Lekker om eens te proberen! Dit jaar is er ook een heuse rommelmarkt. Wie een stand wil huren, betaalt tien euro. Dit bedrag komt geheel ten goede aan stichting Vrienden van ’t Keetje. Deze stichting wil de beleeftuin graag uitbreiden met een natuurtuin. Deelnemers van de rommelmarkt kunnen dus zo een steentje bijdragen. Interesse? Opgeven kan via info@hetkeetje.nl.
Op het terras kunnen bezoekers terecht voor koffie, thee en verse sap met wat lekkers erbij. Voor de kinderen is het tijdens de open dag eveneens genieten geblazen. De beleeftuin is weer helemaal klaargemaakt voor dit jaar zodat kinderen eindeloos kunnen spelen met de attributen die aanwezig zijn. Ook kunnen ze knutselen en Simon de Ballonnenman komt langs om iedereen te verbazen met zijn ballonkunsten. Kinderen die dan nog niet moe zijn, kunnen zich uitleven op het springkussen.
Vier het voorjaar bij 't Keetje en kom zaterdag 28 april langs aan de Kadijkweg 65a in Lutjebroek. Meer informatie: www.hetkeetje.nl.

Artikel geplaatst op zondag 22 april 2018 - 06:00