Rodi

Lindberg Designdag bij Oogwereld Van der Klei

Edwin Jans en Joost de Jong nodigen iedereen uit voor de Lindberg Designdag. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Oogwereld Van der Klei aan Westerstraat 41 in Enkhuizen organiseert zaterdag 28 april een Lindberg-event. De complete collectie van deze met de hand vervaardigde brillen is dan in de winkel aanwezig naast de exclusieve Lindberg Precious Gold-brillen. Lindberg staat voor comfort, functie en strak design. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen belangstellenden dit stijlvolle Deense merk komen passen.


Wie een complete Lindberg-bril koopt tijdens de Designdag, ontvangt een upgrade naar de allernieuwste ontspiegeling cadeau ter waarde van 40 euro!
Lindberg is een hoogwaardig Scandinavisch brillenmerk met award-winnende designs. Dit Deense optiekbedrijf waarborgt de hoogste kwaliteit door het hele productieproces in eigen hand én eigen land te houden, van de eerste ontwerpschetsen tot de uiteindelijke productie. De ontwerpers van Lindberg hebben het minimalisme tot in de perfectie doorgevoerd en zien kans om iedere keer weer verrassende nieuwe modellen, in hun zeer herkenbare eigen stijl, te ontwerpen. Iedereen is van harte welkom bij Oogwereld Van der Klei om de unieke Lindberg-collectie voor zowel mannen, vrouwen als kinderen te komen bekijken. Meer informatie: 0228-312002 of www.oogwereld.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 25 april 2018 - 12:27