Rodi

Betrouwbaar rundergehakt bij Keurslager Hans Joosten

(Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Het rundergehakt van Keurslager Hans Joosten in Enkhuizen is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. De onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne zijn beoordeeld met een ruime voldoende.


Het gehakt van Keurslager Hans Joosten werd op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau MicroCare. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer 10. Keurslager Hans Joosten is bijzonder tevreden met deze beoordeling: “Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld.”

Continu verbeteren

De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers. De keuring is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. Deze jaarlijkse keuring dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van alle 480 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd.
Mooi resultaat

"Om dit mooie resultaat met de klanten te vieren hebben we het gehakt in de aanbieding deze week. Zie onze advertentie op de voorpagina."

Artikel geplaatst op maandag 23 april 2018 - 12:29