Rodi

Voice Over XXL in De Stek

Voice Over wordt tijdens Voice Over XXL aangevuld met een volledige band. (Foto: aangeleverd)

GROOTEBROEK - Na een uitverkocht concert in De Drommedaris komt Voice Over XXL zaterdag 26 mei naar De Stek in Grootebroek.


Voice Over - het close harmony-project van John van der Schaaf, Enrico Kors en Martin Middelkoop - heeft de afgelopen jaren al een zekere naamsbekendheid in de regio opgebouwd. Naast de ‘klassieke’ Amerikaanse close harmony in de stijl van onder andere Crosby, Stills & Nash, Eagles en Venice maakt Voice Over ook eigen arrangementen van popsongs. Dit leidde tot de vraag uit het publiek of er niet stukken van Pink Floyd op deze manier bewerkt konden worden. Nadat ook dit project op de rit stond, kwam bij de leden zelf de wens om deze stukken ook eens met band uit te voeren. Hieruit is Voice Over XXL ontstaan. Voice Over XXL is Voice Over, aangevuld met een volledige band: Jan Koehoorn op toetsen, Ivar Eilikhuijzen op elektrische gitaar, Hans Schipper op bas en Bert Schipper op drums. Er worden popklassiekers gespeeld in een speciaal close harmony-jasje. Naast werk van Pink Floyd (Us And Them, Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, e.a.), worden er ook stukken gespeeld van bijvoorbeeld Boston, Queensryche, Don Henley, Mr Mr, Seal, U2, Toto en Snow Patrol.
Tijdens de voorstelling van Voice Over XXL wordt er tevens beeldmateriaal geprojecteerd, waardoor het geheel een hallucinerend effect krijgt. Laat je meevoeren in de wereld van mooie noten, prachtige beelden en van zuiverheid rinkelende close harmony! De aanvang is om 20.15 uur en de zaal is open om 19.30 uur. Kaarten in de voorverkoop kosten 12,50 euro en kunnen besteld worden via www.indestek.nl of op Facebook.

Artikel geplaatst op donderdag 03 mei 2018 - 16:10